Концерт мантра-групи Дінеша

Група Дінеша виконує одухотворені імпровізації на інструментах стародавнього сходу (табла, тамбура, саранги) і сучасного заходу (електро та акустична гітара).

Музиканти групи Дінеша – всі учні Гуру Шрі Чiнмоя з Німеччини, Швейцарії, Австрії та інших країн. Вони практикують його Йогу протягом багатьох років. Вони співають його пісні для натхнення і для засвоєння божественних якостей, які отримують від своїх медитацій. Вони хочуть надихнути кожного навчитися медитувати.

Тисячі років тому ведичні провидці закликали божественне світло і духовну силу своїми мантрами і медитаціями. Таким чином, вони приносили в достатку надприродний світло для духовного розвитку людства. З тих пір протягом століть Духовні вчителі, Йоги і Аватари виходили на арену землі, щоб підняти свідомість людини. У 1931 році Шрі Чiнмой народився в селі Шакпура в Бенгалії в Індії. У 1964 році він приїхав в Нью-Йорк, щоб служити шукачам на Заході. Він написав більше двадцяти двох тисяч молитовних пісень для духовного подорожі людства. За допомогою цих пісень сьогоднішнього шукачеві стало легше отримати внутрішній світ.

7 липня, 17:00
ПАТ Київпроект, актовий зал. вул. Богдана Хмельницького 16/22,
м. Театральна

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Довідки за телефоном 073-777-1931

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *