Початок безкоштовного курсу медитації у Києві

Наприкінці вересня у Києві відбулися лекції та тренінг із Праданом  Балтером з Чикаго під назвою «Основи медитації». За три дні їх відвідало майже 150 чоловік. З великою простотою і ясністю, використовуючи алегорії та метафори,  Прадан показував, як медитація приводить нас до синтезу внутрішнього життя устремління і зовнішнього життя прояву і дії. Він наводив приклади  різних технік «входження в воду» медитації, хоча кожен раз підкреслював, що техніка – це не є медитація. Спочатку нам треба сильно захотіти «плавати в океані», а потім ми знайдемо відповідний спосіб увійти в нього.
Одне з його улюблених порівнянь – кожна хвиля на поверхні океану гадає, що вона індивідуальна, незалежна від інших. Але якщо ми зануримося в глибини океану, аж до дна, то з точки зору океану усi хвилі є його невід’ємною частиною і пов’язані одна з одною неосяжною водою. Так само і в нашому житті: нам може здаватися, що ми індивідуальні і живемо незалежно один від одного. Але всіх нас пов’язує Джерело – океан Свідомості, Вища Сила. Ми можемо мати почуття спокою, любові, сповненості,  коли ми повертаємося до єдності з іншими людьми, з Джерелом – Океаном …
Ми сприймаємо себе як кінцеві «хвилі», однак у кожному з нас прихована Безмежність  Океану.

Після лекцій в Київському центрі Шрі Чінмоя починається безкоштовний курс медитації протягом 1,5 місяця – кожен Пн і Чт з 19 до 21. Пушкінська 32. Початок курсу – 1 жовтня. Якщо ви бажаєте прийти на курс – скористайтеся контактами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *