Основи медитації. Майстер клас

Основы медитации мастер-класс Киев

Запрошуємо всіх, хто щиро прагне пізнати Істину, на  цикл з трьох безкоштовних зустрічей у товаристві «Знання» України в Києві.

Майстер-клас проводить Прадан Балтер (США), який понад 45 років  практикує  медитацію на шляху Шрі Чінмоя.  Він проживає  в Чикаго, і є директором Центру Медитації Шрі Чінмоя в цьому місті.

Прадан – хіропракт,  інструктор з навчання комп’ютерній графіці, власник ресторану, письменник, лектор.  Але найголовніше для нас – вiн практикує медитацію протягом 45 років, і за цей час відвідав близько 40 країн з лекціями про методи духовної практик Шрі Чінмоя , на яких були присутні буквально тисячі чоловік. Завдяки цим програмам він познайомився з людьми, яких цікавила медитаціяї – від студентів коледжів і університетів до співробітників компаній, послідовників традиційних релігій, груп, пов’язаних зі здоров’ям і т.д.

Прадан Балтер

Підхід Прадана  до медитації як такої є дуже широким. Чи прагне людина навчитися медитації, щоб знизити кров’яний тиск, або він хоче духовно розвиватися і розширити свою свідомість – Прадан проводить уроки  медитації  в  легкій  і доступній формі.

28.09 – 19:00
29.09 – 11:00-15:00 з перервою
30.09 – 11:00-15:00 з перервою
Товариство “Знання” України: Київ, вул. Велика Васильківська 57/3, метро Олімпійска.
 
Участь безкоштовна, але потрiбна реєстрація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *